FORN SOLAR: el Pau té una proposta per fer un taller de forn solar, enviarà (crec que ja ha enviat) mail per explicar de que es tracta i per veure si ens interessa.

CARTELL: Es proposa quedar divendres 18 a les 18:00 al local per fer i colgar un cartell amb les lletres de la vinagreta i també si es pot fer una rampa per facilitar la descàrrega de algunes comandes, es farà mail per la convocatòria.
CAN GIRONA: Es vol fer una visita a Can Girona per passar allà un matí i compartir l’espai i conèixer millor el projecte per la gent que no el coneix, i que elles puguin conèixer també noves incorporaciones de La Vinagreta, es proposa el dissabte 16 de gener.
 
CLAUS: La Su té problemes amb les còpies de les claus per què les de la persiana no funcionen bé, està intentant solucionarlo, però per ara hi han famílies que no tenen claus o que no le funcionen del tot bé.
BENVINGUDA: es va fer la presentació a dues persones, una ja està interessada en formar part (i sap quadrar comandes i tot), l’altra encara no ho té tan clar.
LLISTAT NETEJA: El llistat no està actualitzat i les famílies que han marxat encara surten als torns de neteja, cal actualitzar-lo i estaria bé també penjar-lo al suro del Local.
BALANÇ ANUAL: surt el tema de si es farà un balanç econòmic anual de com ha anat el 2020, es comenta que la comi de comptes va una mica saturada però que pot ser ho podria fer la gestoria, caldria un contacte amb la gestoria  per veure si ens poden donar aquesta informació.
COMANDA CÍTRICS: Aquestes setmanes la comanda l’han deixat a les 12 DOs, però no les va molt bé, es proposa donar-li un joc de claus al repartidor per a que les properes setmanes puguin obrir ells i deixar la comanda al local. Joan Miquel anirà aquest dijous a donar-li al repartidor les claus.
fins aquí i fins divendres de bricomania
Comi d’assemblees.