UFs assistents: 6, 11, 17, 28, 47

1) No hi ha birres a la nevera! Quin desastre!

2) Al final no hi ha nevera nova disponible perquè a la mare del Fran (UF47) se li ha espatllat la seva, així que ens quedem amb les que tenim.

3) XES: Sí, ens hi adherim. Comentem que hi ha una mica d’embolic d’iniciatives: XES Vilanova, XES Vegueria Penedès, i Col·lectiu de grups de consum de la Vegueria Penedès. En tot cas, ens adherim a tot i farem feina en funció de les energies que hi hagi. Pel que fa a Pam a Pam, La Vinagreta ja fa temps que en forma part.

4) Inundacions: quan hagi aconseguit les dades necessàries, la Lau (UF6) trucarà a la nostra asseguradora per insistir. En cas que no hi hagi resposta, hi ha força gent que està disposada a beure’s les cerveses i les coses que es van embrutar.

5) Estoc d’oli: aquest any el productor anual d’oli no n’ha fet. Les persones que coneixen productorxs eco i de proximitat, que les proposin i molaria fer-ne estoc. Si la comi estoc hi està d’acord, és clar. Si no, fem comanda.

6) Van arribar milions de caixes de mocadors per error, se’n canviaran unes quantes per caixes de paper de vàter.

7) Dinar de profit: el Pau (UF28) pregunta si val la pena organitzar-lo amb la incertesa del Covid. Considerem que sí i que seria un moment maco de tornar a cohesionar la cope. Endavant amb el DDP! Qui vulgui participar-hi que contacti amb la Marta (UF17).

8) Falta mooolta gent a la comi de Carnaval. Ningú va respondre a la crida per mail. Animeu-vos!! Si us ve de gust participar-hi, parleu amb l’Albert (UF5).

9) S’estan perdent les bones formes a la cope! Han marxat un munt de famílies sense dir que marxaven, la gent ja no diu quan no podrà assistir a l’assemblea, les assemblees són ultraminoritàries… Què hi podem fer?? Algú vol expressar alguna cosa sobre el tema? Estem totes estressades  de la vida o i ha persones que tenen ganes de participar però no saben com o no se senten escoltades? Molaria trobar la manera de recuperar una mica l’ambientillu i també que les persones que fan feina per a la cope regularment se sentin una mica més acompanyades. Es proposa crear un canal de Discord (la comi programari us en tindrà al corrent), a veure si així hi ha més comunicació i ens fem amiguis i ens animem mútuament a assistir a les assemblees i tal Pasqual.

I fins aquí!Bones Festes a totis i ens veiem pel poble!