Assemblea de comissions → 5 febrer 2019

 

1) PIOTXA – NOTARI

 

Quedava pendent saber si a l’Olivier estaba d’acord amb fer el canvi amb la Piotxa al setembre. L’Olivier ha dit que li va perfecte, així que tirem endavant. Des de comptes ens diuen que aquest canvi potser ens permetria baixar la quota a 17€. Surt la idea de fer un comiat bonic a l’Olivier, per exemple per Carnaval o més endavant.

 

2) COMUNICACIÓ

 

Proposem contractar un hosting nou, per soritr de Google i millorar la web. És un hosting ofert per un col·lectiu militant que aposta pel consum crític d’Internet. Costaria 50€ anuals. Es vota que sí.

Es parla del model de comunicació interna (mails, web…). Es mastegarà una mica a la comi de comunicació i es farà una proposta.

 

3) COMPTES

 

Es planteja si Carnaval i DFA han de tenir comptes a part. És un tema que està sobre la taula i encara s’ha de pensar.

 

4) CUINA

 

Taller de cuina dissabte 9 a les 10h. Seran 5€ per al material i el que sobri, per a la coope.

 

5) LOCAL

 

No ens han cobrat l’assegurança, això vol dir que no podem fer les festetes del divendres al vespre? No queda clar. Preguntarem quina és la data d’inici de l’assegurança.

 

La comi de local té mail: comissiolocalvinagreta@gmail.

 

Falta comunicar el canvi de domicili a hisenda. El Carlos se n’encarrega, junt amb l’Edu.

 

Llum: a finals de febrer vindrà la propera factura. Què fem amb la llum? Posem comptador propi? La comissió de local se n’encarrega.

 

Cartell: com procedim? Es va votar en assemblea que ho faria el Joan. No ha agradat la proposta que ha fet. La comissió local farà un mail perquè s’aportin idees sobre el cartell i a partir d’aquestes el Joan farà dos o tres dissenys. Al final decidirem.

 

6) CARNAVAL

 

Xatonada (al Tacó): la Laura Ll. enviarà mail per apuntar-se a la xatonada. Límit de 70 participants.

 

Equip de so: per Carnaval o altres activitats, normalment es lloga. Pel Wallapop n’hi ha un per 200€ i serviria per més coses. Serà sense factura, ja que és de segona mà. L’Albert ho paga i se li tornarà amb diners de Carnaval, etc.

 

Comparsa: Ja s’ha enviat mail per preinscripcions. La gent que no vingui se li demanarà deixar-nos roba perquè no n’hi ha prou. Hi haurà un màxim de 55 famílies: primer van les famílies de La Vinagerta. Després apadrinats/des. Hi ha opció d’anar al dinar encara que no vagis a la comparsa.

 

S’està estudiant comprar un barril de l’Estupenda per tot el Carnaval. Serien 80€.

Cal energia a la comi de Carnaval!

 

7) PROVEÏDORXS

 

El Jordi S. ha parlat amb Vegetàlia per substituir Natursoy. La comissió ho estudiarà.