Assistents: famílies 4, 5, 6, 9, 15, 26, 28, 29, 30, 33, 46.

Comi Benvinguda – Va anat entrant gent. La Núria i l’Albert (f. 33 i f. 5, els 2 assistents avui) celebren la energia de la comissió.

Fam 15 (Virginia) Guió 30 minuts – com volem aparèixer? El programa sortirà el 7 de febrer (pendent de confirmació). Si volem que la Vinagreta tingui més protagonisme la Virginia ho pot comentar al Jordi (la persona que fa el documental), veu on/off etc. La Laia (f. 7) diu que aniria bé mencionar-nos. La Caro (f. 26) diu que mola sortir. Albert (f. 5) que es vegi al documental que estem trencant amb el sistema. Comi Comunicació i tot la Cope farem difusió. La Virginia ens mantindrem informades i informats.

Pau, en representació de la comissió de comptes, parla del deute fam. 42– mai ha consumit, completament desapareguda – forat econòmic 400€. Proposta de la comissió econòmica és tancar el tema i donar per perduts aquests diners. La Núria (f. 33) proposa al Pau (f. 28) afegir un botó específic a la pàgina web per veure el compte de la coope. Es parla de si quan fem un ingres i no es comptabilitza rapid hem de enviar un mail a comptes o no, el Jordi (f. 29) diu que millor no saturar amb mails.

Es parla també de si hem de tenir un tope de “deute” i en aquest moment avisar a la familia en qüestió, es comenta que millor parlar d’aquest tema quan estiguin presents les persones de la comi de comptes

Josep, f. 46 comenta la deute gran d’algunes famílies. Alguna família diu que amb el canvi a l’aixada s’ha despistat. Hem quedat que farem un esforç per millorar. “Antigament” a partir de 100€ no es podria anar.

Donem la benvinguda a la Maite  – família 4! Tothom es presenta. Ets molt benvinguda Maite!

Pau f28         DFA2021?? / Dinar de profit 2021 / més? El Josep (f. 46) ens informa sobre el Dinar de Profit. Ha parlat amb la Agencia Catalana de Residus – data límit ampliat d’acord amb el període de confinament  – tenim 6 mesos més – ens anem al mes de març del 2022. S’explica a la Maite que és el Dinar de Profit (Caro f. 26, Jordi, f. 29). El pau pregunta si hi ha intenció de fer alguna cosa més enllà de la subvenció. La Laia diu que no. L’Albert pregunta com està de forces el grup. La resposta és “so-so”, si hi ha gent interessada que es manifesti per mail. Es contempla revestir per fer una versió online si cal. La Caro diu que es pot reformular però per ella ho deixaria per veure com evolucionar tot i veiem les possibilitats. L’Albert (f. 5) pregunta si fem una crida – Docs for Action per veure si es pots fer alguna cosa a l’octubre. La Marta (f. 30) es compromet a fer un mail a la Comi.

Caro f26 – Volem pasta fresca de super proximitat? La Caro (f26) ens ha passat un enllaç d’Instagram de pasta fresca feta a Vilanova.

https://www.instagram.com/danibiancu/

Diu que es boníssima, treballa bé, treballa amb productes de proximitat, està en contacte amb el Luca. Ella ho fa a casa. Es proposa reutilitzar tuppers de vidre per famílies. Més assistents comenten que les fotos fan entrar gana. De moment diu que no necessita un mínim. El Jordi (f. 29) diu que normalment fem una prova. La noia que fa la pasta posaria un numero de família i així no ho hauríem de repartir una comanda més. Farem prova doncs, la Caro avisa quan s’obri la comanda.

Annief22 – Grups de neteja. Estan penjats a la web:

https://www.lavinagreta.org/wp-content/uploads/2021/01/Neteja-del-local_vinagreta-2021.pdf

S’ha desquadrat la pagina web per culpa de la Annie (f. 22) quan ha anat a penjar el document, i es compromet a no tornar a entrar a la web més ja que es una mica desastre amb aquests temes. Si heu de fer canvis del grup de neteja, m’ho podeu dir directament amb mi (anniewils@gmail.com). Els grups de repartiment mantenim al Google Drive de moment ja que segueixen molts canvis.

Comi Benvinguda – Tornem al tema. Tenim molt cua, tornem als vells temps, visca!  La difusió i molta feina feta ha donat els seus fruits. Felicitats a totes les persones implicades en l’esforç. Han hagut preguntes sobre

Estoc – (Albert f.5). Hi ha productes a punt d’arribar a caducar i haurem de fer una crida a la cope per consumir aquests. La Laura (f.6) i la Marta (f.30) proposen fer un espai/cartell per cridar l’atenció a aquests productes i animar a la gent a consumir-les.

I fins aquí

Comi assemblees.