Hola.
Hi assisteixen: Emma, Àngels, Albert, una bola d’herba seca
 
Tema bio pompas:
 
Javi,telepàticament, proposa que el detergent estigui en format industrial a l’stock.
Hi ha valoració de la qualitat ecològica dels detergents de biopompas….no tenen certificació eco i tampoc acaben de ser del tot eco. Es realitzarà una recerca a “fondu” d’alternatives. Fins que no es troba alternativa , es valora el tema stock.
 
tema Comissió birres i vins
 
Tal com es va dir a l’assemblea general la comissió birres i vins passen a millor vida, així que des de l’stock es gestionaran.
 
Tema comissió local
 
S’ha pagat la part de llum dels mesos Gener , Febrer, Març. Per part de la llogatera ens proposa fer alta amb comptador propi del local. Valorar tornar a parlar del tema aquest a la propera assemblea general .
 
Falta abril, maig juny, per pagar…..
 
Mirant els números de factura de la jefa del local. Tenim les despeses dividides per 2, però a l’assemblea de comissions hem parlat que haurien d’estar dividint per activitats, és a dir, el pis una activitat; el taller una altra activitat; la vinagreta una altra, etc etc….. Tema important a arreglar.
 
 
 
Per acabar , aquesta extensa i densa reunió, la comissió de cuina volia presentar un tema…. però no ha pogut venir , AJÂ!!!!