Acta de l’assemblea per Jitsi del dia 2 de juny del 2020

Famílies assistents: 1,6, 7, 9, 11,17, 20, 22, 24, 33, 28, 44

Ordre del dia:

– Activació de la Comissió de Comunicació

– Introducció de productes a l’Aixada

– Resum de comptes anual de l’Estoc

– Periodicitat comanda Mas Claperol

– Formació: obligacions de les entitats post-Covid

– Adhesió Comunicat l’Esquerda

– Proposta de canvi de situació per a l’Estoc i les caixes

– Natursoy vs Vegetalia

 

– Activació de la Comissió de Comunicació

La comissió es renova i s’activa. Es posen en ordre les xarxes, s’ha creat un instagram.

Durant el mes de juny: canvi de logo. S’obrirà convocatòria per donar idees i enviar propostes per a un nou logo (entre les quals, la de no canviar el logo, si algú no vol). Amb aquestes idees, la comissió farà propostes. De cara al setembre es farà una campanya de captació de socixs.

 

– Introducció de productes a l’Aixada

Fase d’introduir prodductors i productes a l’Aixada. Com abans es faci el traspàs abans es podran començar a fer les proves. Sisplau, responsables de comanda, introduïu-hi les comandes

– Resum de comptes anual de l’Estoc

S’explica el resum que s’ha enviat des de la comissió d’estoc aquest matí. A partir del setembre s’introduiran productes nous. A part dels que s’inclouen al full, qualsevol que considereu el podeu fer arribar a la comissió.

–> Vegeu el resum aquí: assemblea-resum-estoc

– Periodicitat comanda Mas Claperol

Es demana si la comanda pot passar a ser quinzenal i no cada 3 setmanes (era així perquè teníem un altre productor de iogurts, que ara ja no tenim). El responsable de comanda ho podria demanar a Mas Claperol si podria ser.

– Formació: obligacions de les entitats post-Covid

La Laura F6 ha assistit a una formació sobre les obligacions legals de les entitats i penjarà la presentació al web perquè ens la poguem mirar i solucionar coses que tenim pendents legalment: tema protecció de dades, per exemple, canvi d’estatuts, etc.

– Adhesió Comunicat l’Esquerda

L’Esquerda, col·lectiu LGTBI+ de Vilanova, ha fet un comunicat sobre una agressió rebuda per una companya del col·lectiu. Busca suports per fer una campanya més amplia d’antifeixisme i ens pregunten si, com a Vinagreta ens hi volem adherir. S’acorda que sí.

– Proposta de canvi de situació per a l’Estoc i les caixes

S’explica el document que ha enviat la comissió de Local. Es decideix que a partir del setembre es treurà l’estoc a fora, a la paret de la família 28 a la 39, i es començarà amb els repartiments de caixa només per a les famílies que demanen aquella setmana. Les persones que tinguin clar el repartiment nou es posaran a cada grup de repartiment setmanal per poder ajudar a la resta. Caldrà tenir en compte que el lloc de cada família pot variar cada setmana i que les caixes ja no poden funcionar com a rebost de menjar, ja que les caixes ja no pertanyen a cada família.

–> Vegeu el document aquí: Proposta nova localització estoc

– Natursoy vs Vegetalia

Es demana si canviem de proveïdor a Vegetalia, o si ens esperem amb el canvi de programari nou. Alguns son partidaris de deixar Natursoy perquè té molt plàstic, llença excedents a la brossa i d’altres. El Jordi farà una comparativa dels productes que hi ha a Natursoy i amb els de Vegetalia. Estaria bé canviar-ne algun per algun proveïdor local, com les hamburgueses de l’Ecoconscient. El Jordi Segalàs parlarà amb el Matias a veure si ens podria abastir.

 

I ja està!