F3,F6, F47,F48, F12, F37, F33, F11, F5, F17, F49

Fem l’assemblea davant del local en rotllana, sortint amb les cadires al carrer.

Es fa una presentació per les noves famílies de qui és qui.

·         Foof Coop Garraf: La Laura comenta que ha rebut un mail a info@lavingreta d’un tal Vicent sobre la creació d’un súper cooperatiu a Vilanova, li va dir que teníem assemblea i si volien assistir, però finalment no van venir. Passa el mail a tota la coope.

·         Can Girona: La Cèlia explica una mica com funciona la comanda i que tant ella com la Raquel busquen qui les substitueixen en aquesta comanda.

·         Caixes de fusta: el de la comanda de las birres ha preguntat a l’Albert si podria agafar o comprar de 5 a 7 caixes de fusta de les que tenim al local, vàrem quedar en que les agafes i si es pot fer un “trueque” amb un tast del seus productes o alguna cosa semblant, però que no es cobraran.

·         Claus: El David comenta si es pot donar unes claus de la persiana al de la comanda dels sabons a granel per facilitar l’entrega.

Es comenta també si li donariem claus a Ecoconscient per poder deixar la comanda abans de que tanqui i no tingui que esperar.

·           Es comenta que les caixes semblen una mica abandonades i que estaria bé que les famílies facin arribar les fotos a la Susanna per poder posar-les  en cada caixa. S’enviarà mail per recordar tema fotos.

·         Estoc: Es recorda si pot ser que les famílies unifamiliars tinguin un repartiment de l’estoc ajustat perquè si no es farà malbé. També es parla del paper de vàter, i la possibilitat de fer paquets de 12 en 12 (la caixa és de 24 unitats) i no per unitats.

També es comenta poder tenir pots de cal valls de mida mes petita.

Es fa divendres de birreta al Local.

Fins aquí.