Acta març

Famílies/persones assistentes: 5, 6(x2), 11, 12, 16, 17 (x2), 22, i 39.

Cireres i peres de l’Ebre

Una persona, coneguda per l’Alejandra f. 23, cireres i peres a l’Ebre 4€ /kilo , varietats – ecolina i estrusca. Si diem que sí ja ens concretaríem preus…. Hem votat que sí.  ENDAVANT Alejandra!

Neteja post-Carnaval

Hem parlat de varies opcions de com enfrontar la neteja post-carnaval. Anem malament de diners aquest any per la factura de la llum però si votem a que la Vinagreta assumeixi les despeses (50/60€). Farem proves amb productes menys tòxics per fer la neteja. Quedem que l’any que ve fem una crida per a voluntaris de neteja post-carnaval i si no s’apunta ningú, contractem una empresa per 50€/60€. També estudiarem una manera de col·locar els cartrons i semblant d’una manera diferent.

Famílies que es donen de baixa

Es felicita que les famílies que es donen de baixa ara comencen a avisar. Seria guai que les famílies noves es presentessin també per correu.

Famílies noves

Tenim famílies noves que han contactat amb nosaltres. S’estudiarà com eliminar l’ús de Google Forms.  

Fotos per a les caixes

Podeu començar a enviar fotos noves a la nostra presidenta, Laura (f6): laura@actiu.info perque començarà a fer fitxes noves per a les Caixes. Que no quedi ningú sense foto!

Vidilla al local, que sigui més atractiu per venir

El Gabriel, f17 proposa fer alguns canvis al local perquè sigui un lloc més acollidor, tant en quan a mobles, a organització com de tallers. Es parla de l’èxit del taller de xucruts i dels electrodomèstics. La Marta, f17 proposa fer que les activitats siguin més obertes, per exemple prendre un cafè o com a lloc de trobada de les comissions.

L’Albert, f5, parla de com quan estàvem a CanPis ens trobàvem desprès del repartiment. Ara som més famílies però és més fred tot. Proposa muntar una mena de bar per intentar recuperar el sentiment de local de trobada. Dins de la “rentada de cara” que inclogui un bar que dona més vidilla.

LA GENT QUE ESTIGUI MOTIVADA PER FER UNA “RENTAT DE CARA” DE CARA DEL LOCAL LA COMI LOCAL US AFEGEIX (construir un bar, fer altres cosetes de decoració, llums d’ambient) contacteu amb la Su i Jordi (f12), l’Albert (f5), el Carles (f16), etc. S’apunta Juliana (f39), i el Gabriel (f17) visca… qui més?

Cerveses

L’Albert f5 BUSCA reforços per encarregar de les cerveses. Cerveses Estupenda, etc. El Carles, f16 s’encarregarà desprès de la comanda que està pendent. Gràcies Carles!

Sol natural

La Juliana (f39) proposa estudiar la empresa Sol Natural per reemplaçar Natursoy.

Factura de llum

Nosaltres no paguem la llum directament, quedàvem amb un acord amb el propietari. Els 6 mesos que ens hem despistat han coincidit amb la pujada del preu de la llum. Hem aprofitat d’una part del que hem guanyat de carnaval, més els 5€ que ha pagat cada família. No paguem aigua perquè tenim el pou de la finca.

Encara ens falta pagar de novembre en endavant (ara ens vindrà altre susto). Busquem alternatives de pujar la quota. Seria bo aconseguir dinamitzar el local per pujar el consum al local i pot ser fer alguna activitat / taller de pago.

Una proposta és que pel dinar de profit la gent pagui la voluntat.

Proposem per un vermut de primavera: dia 8 al local muntem el tallar de preparació (Juliana, f39) música (Jordi? Edu?) – dissabte dia 9. Les famílies 6,16,17, 39 ho organitzen: VERMUTRON!