Representants de les famílies assistentes: Albert 5, Joan Miquel 11, Gabriel 17, Annie 22, Pau 28, Fran 47. Donem la benvinguda al Fran, 47 i les famílies més veteranes ens presentem.

TEMA 1. Proposar APP treball per alumnes

L’Albert f5 diu que seria guai que algun alumne/a del Grau de Informàtica de la UPC fes un Treball Fi de Grau desenvolupant un APP perquè es pugues fer les comandes de l’Aixada des del mòbil.  

El Pau 28 explica com ha anat la tria entre el programi lliure i l’aixada i ens explica que no hi ha un equip actiu en programari lliure actualment. L’aixada ho fa servir forçes cooperatives. Quedem en que el Pau f28preguntarà a l’Àngels f24 si veu factible que algú agafi aquest com a projecte de Treball Final de Grau (Aixada traduïda en APP).

TEMA 2. Carnaval

La setmana passada es va reunir el FAC. Volen anar a tope. Volen un carnaval com si no hagués COVID però no descarten que 15 dies abans es pot anar cancel·lant coses. La Xaranga val uns 1000€ llavors hem de fer una clàusula que si el PROCICAT cancel·la tot no retornem els diners. La xaranga de sempre no dona senyals de vida i no sabem si s’ha mort amb el COVID; seguiran el Carlos i l’Albert intentant-fer el contacte amb ells. Quedem que l’Albert farà una crida per ampliar la participació a la Comi Carnaval.

TEMA 3. Calendari Assemblees

El Pau f28 diu que el sistema d’abans que era un dia fixe al mes era més fàcil. Es queda que parlem amb la Comissió d’Assemblees. Les properes assemblees son el dia 14 de desembre, el cap de setmana del 16/17 de gener i el 1 de març.

TEMA 4. Calendari repartiment

Es queda que no repartim la setmana del 6 de gener però si el dia 30 de desembre. S’ha de assignar famílies a la setmana de la 30. L’Annie f22 enviarà un mail a les famílies afectades ja que encara estaran a temps per canviar de setmana si cal.

TEMA 5. La fira de novembre

El Gabriel f17 diu que seria interessant fer un comunicat a les xarxes per explicar perquè hem optat a no participar en la Fira. El Pau està d’acord que estaria molt bé compartir el nostre posicionament. Fem la proposta a la COMI Comunicació que facin un comunicat. El Gabriel farà un whatsapp al COMI Comunicació.

TEMA 6. Representats a varies trobades

Monica f9 ens va avisar per mail que hi ha Trobada de la Vegueria Penedès. El Pau segueix seguint les cooperatives de consum. Proposa crear una mena de Comissió Sinergies o networking de la Cope per anar a trobades així.

TEMA 7. Desconnexió social

Parlem de com amb el COVID estem molt desconnectats. Proposem que pot ser una solució seria fer happy hour desprès de repartiment, bires, etc. O recuperar les tardes de pintar. El Fran, f47 proposa fer mercadillo de roba per reutilitzar. Podríem marcar una data “canvi d’armari”. El Pau proposa aprofitar la propera assembla. Quedem que el 27 de novembre es fa el mercadillo. El Gabriel proposa fer tast de vins. – 3€ l’entrada. Ho comentarà amb la Marta, f17. El Fran enviarà mail i pot ser fem mercadillo + activitat sorpresa. Marqueu calendaris.

TEMA 8. Garrafes

Recordem que les garrafes buides han d’anar guardades a dins del quartet.