Assemblea de comissions →10 setembre 2019

 

Assitents: un munt!

 

1) Comi assemblees: les comissions estan una mica inactives. Necessitem una assemblea general! Es proposa el dia 12 d’octubre (res a celebrar, excepte l’assemblea general de la Vinagreta!)

Per a l’assemblea general:

Cada comi haurà de preparar l’assemblea general: què ha fet? Quins plans té? Què faries per reactivar les comissions? Bones pràctiques de la teva comissió. Per què la nostra comissió no està gaire activa? Etc. etc.

 

2) Comi stock: pregunten quin espai més poden colonitzar? Comi local proposa l’oficina. L’assemblea de comssions ho aprova.

 

3) Comi local: no tenim criteri al respecte de per quins usos es pot fer servir el local. L’Andrea (f.12) voldria fer servir el local per fer de mare de dia per una setmana, excepcionalment, i estaria disposada a col·laborar econòmicament (com es fa amb el ioga, per exemple), però no sap si «això es pot fer». L’assemblea de comissions decideix que ho faci, si ho necessita, però que aquest tipus de coses no estan estipulades. Es proposa que la comissió de local porti una proposta d’usos del local per aprovar-la en assemblea.

 

4) Repartiment: ATENCIÓ! MIREU QUAN US TOCA REPARTIR! L’últim dijous gairebé no hi havia ningú del grup de repartiment i ho van fer les persones que hi havia per la festa de l’Olivier.

 

5) DFA: comença el DFA. Veniu a la festa, feu-vos seguidor/es de les xarxes, feu difusió i VENIU ALS DOCUMENTALS!!! www.docsforaction.org

 

6) Comi comunicació: hi ha una mica de lio amb Twitters, Instagrams, etc. La Su s’afegeix a la comi i mirarem de desfer l’embolic!

 

7) Comi assemblees: falta una persona → la Caro s’hi afegeix.