26 de setembre de 2021

Lloc: la Piotxa

Assistents. 1, 3, 9, 11, 13, 17, 21, 39, 48 i el Luca

Comanda d’infusions del Ripollès

Ens deixen veure i olorar unes infusions del Ripollès, Aromik (www.aromik.cat). Valorem si afegir-les a la comada de tes i infusions actual, una empresa comercial de Rubí. Decidim que al proveïdor de tes només demanarem el tes i que les infusions les demanarem a aquest proveïdor nou. Tenen 4 barreges de plantes autòctones per infusionar. La presentació és en pots de cartró kraft de 40 g i 20 g.

Cal confirmar que la Laia Sanahuja, que és qui les ha portat, o la Caro, com a responsable de la comanda de tes actual, demanin a Aromik tota la informació perquè ens serveixin (cost del transport, possibles formats, etc.). 

Es proposa que també s’eliminin les infusions que apareixen a les comandes de Natursoy (que creiem que amb l’última neteja ja no hi surten) i Can Girona.

Assignatura de Servei Comunitari

la marta Vila és professora de l’assignatura Servei Comunitari a l’escola Pia de Vilanova, una part de les quals consisteix en 20 h de pràctiques (de febrer a juny) a la comunitat i entorn de Vilanova. ha pensat que la Vinagreta potser estaria interessada a acollir aquestes pràctiques.

Les tasques que podrien fer els alumnes a la Vinagreta serien:

  • Assistir a un repartiment
  • Assisitir a alguna assembla i dinamtzar/la
  • Dinamització del local i l’espai
  • Ajuda en DFA i actes diversos que organitzem en aquelles dates, com el Dinar de Profit.

També podrien crear un miniprojecte amb el nostre assessorarment, ja que alguns dels actes no es fan en les dates proposades

Hi hauria d’haver una persona de la Vinagreta que fes de tutor d’aquest alumne o alumnes. Si algú hi està interessat que es posi en contacte amb la Marta Vila, fam. 21.

La Marta necessita tenir tancats els centres a final d’octubre. De moment ho parlen internament a la comissió pedagògica de la Vinagreta.

La Marta comenta que a l’IMET hi ha un registre d’entiats en què ens podríem apuntar i i oferir-nos com a entitat de pràctiques cada any. De moment decidim que sí que hi participarem aquest any amb l’escola Pia i més endavant ja decidirem si ens oferim a l’IMET.

Estoc

Des de la comissió d’estoc es considera que la gent no consumeix pasta de l’estoc. Es demanen els motius: som celíacs, no mengem pasta, la pasta de l’estoc és massa cara, no agrada? Ens interessa saber la vostra opinió per no invertir diners en productes que es faran malbé. Hi ha molta casuística (alguns només mengen pasta integral, d’altres no mengen pasta o no pensen a agafar-la de l’estoc quan són a la Vinagreta, etc.). Si teniu res a dir sobre la past, escriviu a la comissió d’estoc.

La Laura explica que en breu farem comanda de Riet Vell (past i arròs) però que abans s’hauria d’acabar la pasta que queda de l’any passat. Com ja es va informar via correu electrònic, cp, que no en demanarem tanta és possible que sigui més cara. Es proposa si es pot demanar menys la pasta i arribar al mínim amb més quantitat d’arròs, sobretot de l’integral (se’n podria demanar el doble).

Pel que fa al suc de llimona, des de la comissió d’estoc es demana si es pot consumir, ja que ens vam equivocar en demanar-lo i ja no es pot tornar. Com que és concentrat, es pot consumir barrejat amb aigua i una mica d’edulcorant i en surten 4 o 5 litres d’una ampolla de suc de llimona de litre.

També es demana que si s’agafen productes fets malbé que s’avisi de seguida, per poder reclamar a Cal Valls si cal.

La Grana

S’ha fet neteja de productes amb la comissió de proveïdors i cada cop és més petita. Arribarà a principi o mitjan d’octubre.

Comanda de pomes

El Luca té un nou soci treballador a la Piotxa que és productor de poma, de Pontons, que ens podria servir poma mentre en tingui si hi estem interessats. La collirà aquesta setmana i ja ens la podria servir. Decidim contactar-lo perquè ens expliqui preus i comanda mínima i el Luca s’ofereix a portar-la amb la comanda de la Piotxa el dijous.

La Juliana s’hi posarà en contacte i li farem comanda, tal com fem amb els cítrics d’Alcanar, mentre tingui pomes. S’hauran de treure de la comanda de Can Girona mentre en tingui el de Pontons.