Diumenge 18 de Maig: Passejada per l’Ortoll.

  • Post author:
  • Post category:Blog

Passejada interpretativa de l’Ortoll i Sant Gervasi.
Diumenge 18 de maig
Vine el proper 18 de maig: Farem un passeig mediambiental, cultural i etnològic per l’Ortoll i Sant Gervasi. Passarem per camins, carrerades,corriols, alguns camps de cultiu i veurem barraques de pedra seca, cucons i altres indrets que formen part de la diversitat d’aquest entorn.
Aprofitarem el passeig per netejar els marges dels camins i localitzar abocaments, amb tranquil·litat i gaudint dels paisatges únics i
d’ explicacions preparades per especialistes.
L’Ortoll? La ciutat de Vilanova i la Geltrú conserva encara uns espais naturals i arqueològics d’una gran riquesa patrimonial i paisatgística però estan amenaçats per la pressió urbanistica i l’especulació.
Durant els últims anys aquests espais han estat abandonats per lesadministracions; tanmateix la seva conservació i recuperació ve sent reivindicada per diversos col.lectius. Volem assolir la declaració d’una figura de protecció que faciliti la connectivitat amb els espais protegits propers (Platja Llarga, la Millera, Els Colls-Miralpeix, el Parc Natural del Garraf i del Foix).
Per tot plegat: DEFENSEM l’ORTOLL!!!!
Organitza: Plataforma Ortoll-Sant Gervasi.