Final del concurs de cuina

  • Post author:
  • Post category:Blog

Avui diumenge, a les 12 del matí, hem celebrat a l’Ateneu la final del I Concurs de Cuina Ecològica i de Proximitat de La Vinagreta.

El Jurat, composat per l’Alex Mestres, cuiner, i la Mireia Ventosa, dietista i naturòpata, han valorat les propostes de les tres finalistes, i després de una llarga deliberació han atorgat el premi a la Sandra Romero. Aquí teniu les tres propostes:

El jurat ha valorat l’equilibri dietètic, la facilitat de transport i conservació, i el gust exquisit de la proposta guanyadora, destacant també els mèrits de les altres finalistes. Felicitats a la guanyadora!!!

Finalment, tots els assistents han pogut provar els plats cuinats per totes les finalistes, que estàvem boníssims. La Sandra ha guanyat una gran panera de productes ecològics, cortesia de La Garrofa i Amor de Madre. Tant el jurat com les finalistes s’han endut un petit regal de La Vinagreta, cortesia de El Singlot, i tots els participants han marxat amb un petit obsequi recordatori. Aquí teniu el Jurat amb les tres finalistes:



Moltes gràcies a tots els i les participants, a la comissió organitzadora – que ha currat de valent -, als membres del jurat i als patrocinadors. Ens tornarem a veure en properes convocatòries.