AQUEST DIVENDRES INAUGUREM EL CICLE DE DOCUMENTALS “El negoci de l’alimentació”

  • Post author:
  • Post category:Blog

El proper divendres 17, a les 19.30, La Vinagreta us convida a DOCS FOR ACTION, un seguit de cicles de documentals amb l’objectiu de posar en qüestió l’actual model de consum i reflexionar sobre les alternatives que, com a consumidors, podem adoptar.  

La nostra primera proposta és el cicle: “EL NEGOCI DE L’ALIMENTACIÓ”. Els divendres a les 19.30 a l’Ateneu Vilanoví (Pl. Llarga, núm. 19).
  • Divendres 17 de maig: Food Inc. Coneixes què hi ha darrera del sistema de producció de la indústria càrnica o de verdures? Saps quin paper ha jugat l’empresa Monsanto en la producció agrícola?
  • Divendres 7 de juny: Taste the waste. Sabies que amb el menjar que es llença a EEUU i la UE la població mundial podria alimentar-se 3 cops? Per què tirem tant de menjar i com es pot evitar aquest malbaratament?
  • Divendres 28 de juny: Big Boys gone Bananas. Vols saber fins on pot arribar una multinacional per protegir la seva imatge?
I després…espai col·lectiu de debat  i tast de productes ecològics i de proximitat gràcies a la col·laboració de Cal Notari, La Garrofa, Can Pere i l’Espiga d’Or.
L’entrada és gratuïta la projecció està oberta a tots i totes.