Assemblea  – Acta 12/03/19

Estoc – La comissió de l’estoc ha decidit avançar 1000€ de Cal Valls per poder fer un estoc mes extens d’un sol proveïdor. S’ha decidit deixar l’estoc de tomàquet de Can Notari per mes endavant. La setmana que ve és probable que ja tinguem estoc! Cada família que agafa estoc s’apuntarà en un paper i es cobrarà final de mes. El Javi es compromet a passar el que esta apuntat en paper a l’ordinador i a quadrar-ho. Amb el Pau faran el full per apuntar el que comprem per que sigui fàcil de quadrar al final de mes. Comencem la prova de l’estoc!

 

Carnaval- Valoració – Econòmicament tot i que no hem guanyat tant com l’any passat, sortirà positiu. A la Xatonadano es va arribar a l’assistència s’esperada però érem menys perquè ja no contàvem amb tantes persones de Can Pistraus. Comparsa  – activa i amb la gent contenta. S’ha notat un cert abandonament de la resta de la Vinagreta a nivell de donar suport logístic. Al dinar de la comparsa, hi havia gent que havia de dinar fora. Faltava més suport logístic. De cara al futur, pot ser es faran servir tiquets per controlar qui ha pagat i qui no. La comissió te en consideració diversos temes de cara a l’any que ve i es considera que hem de fer més pinya tots plegats. Coros – es van estrenar els coros i vam triomfar! L’idea es penjar els vídeos al Drive en algun moment. Ha sigut l’acte que més energia donava a la Vinagreta. Es veia recuperada l’energia que s’havia perdut últimament. S’anima tothom a apuntar-se l’any que ve.

Relacionat amb el Carnaval i la cohesió de la  Vinagreta es proposa un debat sobre la pertinença i que tothom senti la mateixa llibertat de fer coses i participar. Es parla de la necessitat d’acompanyar i integrar les famílies noves.

 

Local –  rètol, llum etc. Tenim assegurança del local a més de l’assegurança de les activitats. Això obre la porta a trobar-nos els divendres! Quedem en tirar endavant el tema dels divendres ja que es pot legalment. Encara no han cobrat la llum de l’any passat des de novembre. Ho tenim present. Es procurarà que la pica estigui acabada i funcional. La idea està molt clara i molt pensada; només cal quedar i fer-ho. Ha sortit el dubte sobre si una altra entitat vol fer servir el local i com s’hauria de gestionar; hem de decidir si es pot, quines entitats/criteris i si han de pagar o no. Sobre la sol·licitud rebuda sobre l’ús del local s’informarà sobre quina entitat es, els seus valors com a entitat/ confirmar que tenen objectius afins, quantes vegades farien servir el local, confirmar que les dates/hores no coincideixen amb les necessitats de la gent de la Vinagreta. Desprès de tenir més informació decidim el preu que es cobraria. Rètol– Opció 1) Proposen buscar exemples que ens agraden per enviar-li al fill del Pau per donar-li una idea més clara del que volem. Opció 2) L’Elio també té una proposta atractiva de ferro. Opció 3), copiar el logo que ja tenim. Es proposa portar totes les propostes a l’assemblea general. Estan oberts a altres propostes. TENIU FINS FINALS DE MARÇ PER ENVIAR ALTES PROPOSTES DE RETÒLS amb fotos a la comissió del local. Envieu propostes al mail del local [ comissiolocalvinagreta@gmail.com ].

 

Relleu comissions –  La Laura (família 1) està a moltes comissions (5) i busca relleu a tres d’elles, específicament a neteja, repartiment i pollastre. El Maties (familia 30) s’ofereix per agafar neteja, repartiment i pollastre.

Es busca reforç per fer ajudar el Maties amb POLLASTRE. Qualsevol persona que s’apunti rebrà la formació que necessiti abans d’haver d’agafar el relleu.

També es busca relleu per organitzar SORTIDES…fa uns anys que no les fem. Seria 4 i 5 de maig. L’Edu enviarà un email per veure quanta gent s’apunta. Apuntar-se seria VINCULANT atès que implica reservar lloc i avançar diners. Es considera important de cara a la cohesió del grup participar/portar a terme les sortides grupals.

També es busca reforç a la comissió d’ASSEMBLEES.

 

Propera Assembla General /Feedback Assemblea general anterior – Canviem la data de l’assemblea general perquè el dia 9 de juny es fa el dinar de profit. S’està estudiant quin dia es farà la propera assemblea general.  

Els assistents diuen que la primera assemblea general era molt necessària de cara a la salut de la Vinagreta i que el format va agradar. El dinar en canvi va ser més fluixet en quan a l’assistència. Es comenta que pot ser la duració es podria limitar al matí i acabar amb el dinar. La comissió de cuina s’ofereix a participar d’alguna manera en el dinar de l’assemblea general de maig. Es parlarà amb cures per tal de buscar ajuda per organitzar més activitats infantils.