Acta assemblea Gener 07/01/2020

Assistents famílies 11, 24, 5, 7, 26, 25, 14, 17, 46, 35, 45

Comissió d’assemblees: Es vota per canviar el dia de l’assemblea mensual entre els dies més votats al doodle i es decideix primer dimecres de mes a les 19.00 (per poder començar a les 19.30)

També queda obert a que de tant en tant fer alguna divedres o altre dia de la setmana.

Comissió de carnaval: Albert fa crida per la comissió, explica com està organitzat i quines necessitats té la comissió, s’enviarà un mail per invitar a tothom a la propera reunió de la comissió de carnaval i fer un cop de ma.

Comissió comptes: Edu proposa fer un estudi per baixar la quota, intentar baixar la quota a 15 euros. Busca algú per substituir-lo en la comissió quan es faci el canvi de programari.

Es parla del funcionament de l’ estoc, encara que com no està cap de la comissió el tema queda per altra ocasió. Enacara que l’Albert comenta sobre el nou programari, sobre la opció que es faci una aplicació web d’una noia que té que fer un projecte i potser està interessada en desenvolupar una aplicació per a la cooperativa que facilitaria quadrar l’ estoc.

Àngels comenta el tema del cartell. S’ expliquen les “motius” del “descuelgue”

Es parla sobre el debat que es va tenir per mail sobre la carn, i Ana proposa que un dia es faci intercanvi d’informació sobre vegetarians de la cooperativa que vulguin compartir els motius i raons per les que no consumeixen carn a les persones que potser estan interessades en reduir el consum de carn…proposta de “divendres temàtics” més informals o intentar fer unes jornades més tècniques amb experts.

Per ara es proposa un dia per parlar sobre el tema de forma informal. Ana fara mail amb un doodle per vore quin dia va millor per quedar la majoria de gent possible. Comissió de cuina parla de compartir receptes per facilitar també no fer plats de carn.

També Ana comenta que la vinagreta tingui un impacte més important en el poble dintre de les entitats pel clima, primer debatent nosaltres i potser després exportar-lo a jornades obertes.

Edu parla dels grups de repartiment, si ha hagut algun canvi que es parlesi en la darrera assemblea. Es va dir d’avisar al següent grup, però es creu que no es fa, i que no es tan bona idea. Lluis diu que cal mirarse-lo i que es important la figura del coordinador.

Albert demana recuperar la informació del grup de neteja penjada al suro i que el grup de neteja apunti que parts del local i quan han estat netejades.