5 de febrer del 2020

Assistents: 6, 28, 17, 12, 8, 11, 5, 3, 14, 21, 46, 35, 7, 16, 22

1) Comanda del pa

Pau: comanda del pa no funciona gaire. Molt poca gent demana i la gent de l’Espiga es queixen. S’aprova tancar la comanda. El Pau preguntarà si ens poden fer el descompte igualment anant a la botiga.

2) Biopompas

Ja no fa descompte perquè no li surt a compte. Ara hi ha un altre proveïdor, però cal renovar l’estoc més sovint.

3) Programari nou

El nou programari funciona, però s’ha d’estudiar com es fan els comptes. Quan estigui més clar, es farà una segona comanda, i així fins a fer-les totes.

4) Entitats pel clima

Actualització: la regidoria de medi ambient convoca un consell pel medi ambient on hi ha diverses entitats. A la vegada hi ha la Plataforma d’Entitats pel Clima. Hi ha una mica de duplicitat. Aquesta plataforma genera molts mails i molta informació. La Vinagreta hi som presents, però poc, per falta d’energies i temps i per diferències en la manera de fer.

5) Ús del local: Activitat

Una gent de València que fan dibuixos i queden per dibuixar i beure birra. La Marta f17 proposa fer-ho al local. S’aprova. La Marta farà proposta. Seria obert a tothom.

6) Sopar de profit

No està clar que hi hagi prou energia per fer-ho. Però tenim una subvenció que estaria bé aprofitar. Estaria bé algú que tirés del carro. Costa trobar-nos, però molaria fer-lo. On seria millor fer-ho? Hi ha diferents opinions. En principi hi ha preferència per les Neus. Es pot preguntar als Gambots.

7) Docs For Action

La comissió s’està reunint per triar els documentals. S’intentarà que almenys alguns docus siguin més optimistes. S’estan posant en contacte amb productores, etc. La idea seria mantenir el format de dates (una al setembre, una a l’octure i una al novembre), s’haurà de fer una reunió amb l’ajuntament. Es podria fer una col·laboració amb el Petit Cineclub.

Petit Cineclub → el Carlos ens explica (ell en forma part): unes quantes famílies fan projeccions per a infants en col·laboració amb el Cineclub. Té èxit i la gent hi va.

8) Canvi de junta

Cal un/a president/a, un/a secretari/a i un/a tresorer/a nous. El Carlos farà un mail explicant una mica què fa cada càrrec i demanant relleu.

9) Comptes

Decisions:

Es decideix baixar a 18€ (amb caràcter retroactiu des de l’u de gener 2020) i revisar-ho cada 6 mesos segons el número de famílies.

Es vota crear la figura de persona amiga de la Vinagreta que pagarà una quota (a pensar quina) a canvi d’alguns avantatges (a pensar quins).

Es farà una campanya de comunicació per atreure gent nova (preguntar a la comissió de comunicació a veure qui s’anima).

Grup de treball per pensar aquest tema de la persona sòcia col·laboradora: Edu – Carlos – Laia

Debat previ a les decisions:

L’Edu ja va explicar el tema al mail i les opcions de quota. No tenim gaire marge de maniobra per baixar la quota. Podríem afegir la figura de soci/a col·laborador/a. Hi pot haver diverses raons per les quals la gent no entra i no es queda: els diners, el fet que el model de funcionament va canviar en l’últim any, la falta d’acompanyament… La comissió de benvinguda d’ara intentarà entrar gent més a poc a poc, però que se sentin més acompanyades. Potser ens manca una mica de comunicació: cridar perquè vingui gent nova (comissió de comunicació). La persona sòcia col·laboradora podria tenir entrada gratis al DFA o altres avantatges. Es podria replantejar a La Piotxa si poden oferir cistelles i oferir el local com a lloc de recollida només per a persones sòcies col·laboradores.

L’Edu busca relleu però es quedarà a la comissió de comptes fins que estigui en marxa el nou programa.

10) Carnaval

Xatonada al Tacó el dijous 20 de febrer de 19h a 00h. El Tacó té pros i contres, però és la millor opció perquè el local serà necessari els dies següents i quedaria massa brut i seria massa feina. La Laura f1 i l’Edu ho estan organitzant.

Inscripcios: 12 i 13 de febrer.

Persones veganes/vegetarianes s’han de portar el seu menjar i paguen la meitat.

Arrivo alternatiu de la Vinagreta. Se surt del local. Qui vulgui participar-hi que envii un mail a l’Edu eduard.serras@gmail.com

Comparsa: guerra a les 12.45. És molt aviat. Si volem saltar hauríem de quedar a les 8.30 per sortir a les 9 sí o sí. Jordi, Susana i Juliana estaran al local per obrir i encarregar-se dels entrepans de la mitja part. Es dina al local de Bordegassos. 80 places, de les quals 50 per a nosaltres. Es mirarà a veure si poden tenir-ne alguna més. La gent es desperta massa tard. No mola.

Dinar: fricandó (carnívor o vegà) + amanida + postres.

La comissió farà mail.

Carnaval te quiero.

La la la la la la la.

En el mundo entero.

11) Grups de repartiment i comanda de tés

La Caro agafa la comanda de tés i l’Annie agafa els grups de repartiment i neteja.

12) Altres

La Su explica que li sembla que falta gent als grups de repartiment. És una sensació general. Hi ha d’haver més compromís. Potser hi ha d’haver més famílies a cada repartiment i repartir més sovint.