Un grup o cooperativa de consum sovint neix de la inquietud d’un grup de persones amb ganes de trobar vies per consumir de manera més conscient i responsable, i des d’una perspectiva crítica i transformadora. És un espai de trobada, organitzat de forma autogestionada i assembleària per a consumir productes ecològics i de proximitat i intentant contribuir així a la sobirania alimentària. També s’intenta canviar el consum en altres àmbits, com l’energètic, i apostant per la banca ètica. 

Posar-se en contacte amb nosaltres utilitzant el formulari que trobareu a l’entrada Contacta’ns del menú superior

El compromisos mínims són participar en el grup de repartiment, que toca un cop cada dos mesos, i en la neteja del local, que és durant una quinzena a l’any. Econòmicament, el compromís és pagar, en entrar com a família sòcia, un dipòsit de 50€ (dels quals se’n retornen la meitat al marxar), pagar menualment la quota de soci de 20€, i anar fent els ingressos per cobrir les despeses de les comandes que es van fent.

Cal fer un mínim de tres comandes al mes. 

La Vinagreta organitza diverses activitats on hi participen les famílies socies, i que també estan obertes a pesones que no en són membres. Per més informació, pregunta’ns via correu electrònic.

Close Menu