#18Anoalttip – Tots contra el TTIP: el 18 d’Abril us esperem a Barcelona!

  • Post author:
  • Post category:Blog
Enlace permanente de imagen incrustada

Tot tipus d’associacions, entitats, persones, moviments i grups s’estan mobilitzant des de fa temps contra l’aprovació del tractat de lliure comerç entre Europa i Estats Units. El 18 d’abril queda tothom convocat a Dia d’Acció Global contra els tractats de lliure comerç. A Barcelona, la convocatòria serà a les 17.00 davant de la seu de la UE, a la Pedrera.

Ara més que mai, cal unir forces per sentir la veu d’aquells que no volem assistir a l’anorreament dels darrers residus dels valors més essencials de la nostra societat i de les darrers regulacions que encara ens protegeixen de la voracitat de les multinacionals.

Recordeu, el TTIP és la carta als reis mags de les grans corporacions, i respon exclusivament als seus interessos. Amb aquest tractat, el seu poder pot quedar, fins i tot, per sobre de les sobiranies nacionals, les regulacions sanitàries bàsiques o els sistemes públics de salut i educació. I no és conya. 

Lápiz Gigante STOPTTIPEn les properes setmanes, anirem penjant aquí tota la informació sobre el 18A i sobre les accions prèvies, tot sota el hashtag que heu vist al títol d’aquesta entrada.

Novetats: la campanya internacional STOP TTIP estrena pàgina en castellà: https://stop-ttip.org/firmar/ i llença la campanya del llapis gegant.

També trobareu tota la informació al blog i al facebook de la campanya NoalTTIP. A http://noalttip.blogspot.com.es/ o també a https://www.facebook.com/noalttip

Més novetats a Wikileaks: les terrorífiques semblances entre el TTIP i el TTP:  https://wikileaks.org/tpp-investment/press.html