Trobada Agroecològica sobre el Tractat de Lliure Comerç entre els Estats Units i la Unió Europea (TTIP)

  • Post author:
  • Post category:Blog
Si consulteu aquest bloc de tant en tant, ja sabreu que fa temps que venim parlant del TTIP i anem donant informació sobre els seus progressos i les campanyes en contra que van sorgint i prenent força per tota Europa. Demà diumenge, és clar, participarem en aquesta trobada, amb l’esperança de generar un espai de debat que ens permeti dissenyar estratègies conjuntes per tal de participar en les iniciatives que volen aturar aquesta nova agressió del neocapitalisme salvatge. 
Aquí teniu la convocatòria:

Resultado de imagen de stop ttip– Día: Diumenge 15 març 2015
– Lloc: Casal de Joves Palau Alòs (C/Sant Pere Més Baix, 55, Barcelona). Davant el Forat de la Vergonya. Mapa per arribar:https://goo.gl/maps/e2jGg
Programa:
– 17h – 17h20:  Presentació del TTIP i les esves implicacions sobre l’agricultura, l’alimentació i la sobirania alimentària (Campanya NO al TTIP).
– 17h20 – 19h00: debat, propostes de cara al Día de la Lluïta Camperola (17 d’abril) i al Día Global contra el TTIP (18 d’abril).   

Al juliol del 2013, la Unió Europea (UE) i els Estats Units (EUA) van iniciar les negociacions per a establir un Tractat de Lliure Comerç,el Partenariat Transatlàntic per al Comerç i la Inversió (TTIP en les seves sigles en anglès).  Des de la Xarxeta de Pagesos Agroecològics de Catalunya i la Campanya Catalunya NO al TTIP creiem que es molt important que us aneu informant sobre les negociacions secretes entre els EEUU i la UE per a l’acord transatlàntic de comerç i inversió (TTIP). Afectaran a tots els àmbits de la nostra vida i per descomptat també a l’agricultura i el consum. 

Per conèixer bé la situació estem preparant un espai de formació, al qual volem convocar als/les nostres consumidors/es, així com a d’altres pageso/es agroecològics, i d’altres actor/es implicat/des en la defensa de la Sobirania Alimentària, per tal d’estudiar les possibilitats d’implicar-nos tota junts en la lluita contra el TTIP des de l’ambit del consum i la producció agroecològica.