Dreceres

  • Post author:
  • Post category:Blog
1-15M-3-meitat
El proper divendres, 9 de maig, a les 19:30 h. s’estrena als cinemes Girona de Barcelona, el documental Dreceres, realitzat pel col·lectiu Inkalesh, que aborda el procés creatiu i de transformació de moltes persones que han decidit fer un canvi de rumb i generar propostes més d’acord amb les seves necessitats i maneres d’entendre la vida.
Dreceres s’acosta a diverses iniciatives que han crescut a l’entorn de la Cooperativa Integral Catalana, una estratègia sistèmica en transició, nascuda el 2010, amb l’objectiu de transformar la societat des de baix, mitjançant l’autogestió, l’autoorganització i el treball en xarxa.
A través de les reflexions i el dia a dia dels personatges que hi apareixen, el film recull noves formes d’entendre l’educació, el consum, la producció…, on les necessitats bàsiques reals i el bé comú passen a ser els protagonistes.
El col·lectiu Inlakesh va gestar Dreceres amb la forta convicció que el que estava passant era important, que les iniciatives que s’estan generant estan dibuixant un inici –mil inicis en realitat–, una trena de camins simultanis que van en la mateixa freqüència.
Estrena
Divendres, 9 de maig de 2014, 19:30 h.
Cinemes Girona (carrer de Girona, 175, Barcelona).
Següents passis
Els dijous 15, 22 i 29 de maig a les 19:30 h. Cinemes Girona
Més informaciówww.dreceres.cooperativa.cat