Ahir va començar la programació de tardor de La VInagreta amb Bananas!*

  • Post author:
  • Post category:Blog

Ahir la tarda, vam obrir la programació d’activitats de tardor amb el passi del documental Bananas!*, connectant així directament amb el darrer documental del cicle de primavera, Big boys gone bananas, del mateix director.

Alhora, amb aquest documental obrim un espai per a la reflexió sobre el deute ecològic que abordarem amb profunditat a la xerrada del proper divendres 25 a l’Ateneu. No hi falteu!!!!

Com el mateix Fredik Getter va dir, quan  el van obligar a estrenar Bananas!* fora de la secció oficial al Los Angeles Film Festiva  per pressions de Dole, “un documental no pot canviar el món, però pot engegar un debat”: aquesta és la nostra intenció amb aquests documentals i xerrades, generar debat, discurs, reflexió i, finalment, acció.

Van assistir una vintena de persones – vam trobar a faltar a molts vinagretus!!! – que vam poder reflexionar críticament sobre els abusos sistemàtics de les multinacionals de l’alimentació, en connivència amb sistemes polítics i judicials sotmesos a la voluntat del poder econòmic.

Més informació sobre el documental i la seva història a El Universal (en castellà). O podeu visitar la pàgina oficial de la pel·lícula.

I estigueu atents a aquest bloc i al nostre facebook per a properes activitats i convocatòries al novembre i al desembre. La Vinagreta es mou i us vol moure!!!!