Trobada Vinagretaire a Ribes Roges

  • Post author:
  • Post category:Blog

El passat diumenge, moltes famílies de La Vinagreta ens vam reunir a l’ombra del arbres del parc de Ribes Roges per compartir un matí de projectes, idees, riures i novetats.
La intenció principal de la trobada era que famílies noves i veteranes es coneguessin fora de l’àmbit habitual de comissions, repartiments i assemblees. Però també volíem compartir reflexions, idees i aficions i projectes, saber què sap fer cadascú, mirar d’intercanviar coneixement i activitats i, qui sap, potser crear les bases per a futures iniciatives.

Aquí teniu algunes fotos de la “taula rodona” i el “brunch” amb que vam acabar el matí.

La trobada va ser força productiva: ens vam conèixer una mica millor, vam aprendre moltes coses que no sabíem de molts cooperativistes, les criatures van jugar una bona estona i van sortir algunes idees interessants. La primera conclusió del dia és la creació d’un banc d’intercanvi que penjarem en breu a aquest bloc i a la intranet i on tots els membres de la cooperativa podran tenir un espai per compartir, ofertar, demandar el que necessitin. També es va parlar de la necessitat de crear un entorn més amigable per a les cada cop més nombroses famílies amb criatures. En conclusió, projectes per concretar, iniciatives laborals, i possibilitats diverses per compartir coneixements i aficions van omplir una trobada que, segons vam comentar, valdria la pena repetir, al menys, trimestralment. Hi tornarem, doncs.