Tres projectes alternatius del CONAMA.

  • Post author:
  • Post category:Blog

Al programa España directo de RNE1 del passat 6 de desembre , van parlar de tres projectes molt interessants engegats per diferents ajuntaments de l’estat. Una altra demostració que, des de les institucions, si es vol, també es poden fer coses. Tots tres van obtenir premis al Congreso Nacional de Medio Ambiente 2012 (CONAMA).

El primer projecte es un banc de terres agroecològiques de la Red Terrae a Redueña, província de Madrid. Ve ser premi CONAMA en la categoria online.

El segon i el tercer que entrevisten al programa van guanyar premis CONAMA a la Sostenibilitat de Petits i Mitjans Municipis aquest passat Novembre. El primer es un projecte relacionat amb l’extracció de resina com a font d’ocupació local i aprofitament dels recursos naturals a l’ajuntament de Coca, Segovia. I l’últim a Porrera, Tarragona, té a veure amb el suport a projectes relatius a l’economia i el turisme rural.

Podeu sentir les entrevistes al podcast del programa que us deixem aquí, del minut 21 al 31:

España Directo – Puente de turismo, de desarrollo sostenible y de teatro – 06/12/12
Per cert, també és interessant visitar a la pàgina del CONAMA el rànking de Ideas Verdes para Reinvertarnos o la secció dedicada a dotze dels millors projectes vistos al congrès (entre els quals està Som Energia, per cert).