La Vinagreta és una cooperativa de consum ecològic i de proximitat, autogestionada i assembleària formada per un màxim de 50 unitats familiars que cooperen per exercir un  consum conscient, crític i transformador.

La Vinagreta va néixer el febrer de 2009 arran de la voluntat d’un grup d’amics i amigues de Vilanova i la Geltrú amb  interès per exercir una compra col·lectiva de productes locals i ecològics. És un espai de trobada de consumidors que ens organitzem per a consumir productes eco-biològics i de proximitat, i intentem resoldre així qüestions de sobirania alimentaria, ecologia, economia alternativa i salut que tant ens preocupen, beneficiant-nos també de la compra en grup i evitem així els intermediaris.

També organitzem altres activitats obertes a tothom per promoure la reflexió sobre el consum i les possibles alternatives que com a consumidors podem adoptar. Organitzem el Docs for Action, un cicle de documentals sobre consum, medi ambient i activisme. També celebrem el Dinar de profit, un àpat popular, participatiu i gratuït per sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari, i també participem al Carnaval de Vilanova, tant des d’un punt de vista festiu com reivindicatiu.

Close Menu