DFA 2019 – Projecció d’ARTIFISHAL

  • Post author:
  • Post category:Blog

Seguint amb la programació del cicle de documentals DFA2019, el proper dimecres 16 d’ octubre, a les 20.30h al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú amb la projecció d’Artifishal (Josh Murphy, 2019, EEUU, 80′, VOSE), un documental en defensa dels rius salvatges.

Aquest documental tracta de persones, rius i la lluita pel futur del peixos salvatges i els seus hàbitats i mostra com les bones intencions també poden portar a l’extinció d’algunes espècies. El documental explora l’efecte devastador de la indústria del salmó, l’amenaça que representen els vivers i les piscifactories, i l’alt cost ecològic, financer i cultural derivat de la nostra pèrdua de confiança en la natura i del convenciment equivocat segons el qual les solucions d’enginyeria tenen la capacitat de compensar la destrucció dels nostres ecosistemes. El documental està produït per l’alpinista i fundador de la marca de roba tècnica outdoor Patagonia, Yvon Chouinard.

Després de la projecció de documental s’obrirà un espai de debat amb tots els assistents. Ens acompanyarà Miquel Ortega, doctor en Ciències Ambientals i coordinador de les àrees d’Ecologia Política i de Pesca i Alimentació de la Fundació ENT.

L’entrada té un preu de 5 € // 3€ + 2 turutes // 4€ per a socis del Cineclub Sala1